Handelsbetingelser hos Glattejern.dk 

Her finder du vores handelsbetingelser, der er gældende ved online køb hos Glattejern.dk
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Glattejern.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Handelsbetingelser for Glattejern.dk
Handelsbetingelserne, som er angivet nedenfor, er gældende for alle dine bestillinger og online køb på Glattejern.dk  Du opfordres derfor til at læse betingelserne grundigt igennem, således at du kender dine rettigheder og forpligtelser inden du køber varer hos os. Ved hvert køb beder vi dig acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du modtager en kopi af vores handelsbetingelser sammen med din ordrebekræftelse.

Alle kontrakter indgås på dansk.

Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner. Priser på bestillingstidspunktet er gældende. Fragt- og leveringsomkostninger samt evt. betalingskortgebyrer oplyses inden dit køb.

Gratis fragt ! / Fragt !
Vi sender ordre over 500 kr fragtfrit via Bring (Pakkeshop). Skulle du ikke nå op på 500 kr koster det 62,50 kr i leveringsomkostning - Vi leverer ikke varer til udlandet. Herunder medregnes også Grøndland og Færøerne.

Brugervejledning
Bemærk at det ikke er alle vore produkter hvor der medfølger en dansk brugsvejledning.

Bestilling af varer 
1) Find de varer du vil købe og put dem i kurven.
2) Gå til kurven (Check out).
3) Indtast personoplysninger og vælg betalingsmetode.
4) Godkend ordren.
5) Vi sender en ordrebekræftelse til dig på mail.
6) Når vi afsender dine varer modtager du en email med ”track & trace information” så du kan følge din pakke fra afsendelsen frem til leveringen til den leveringsadresse du har oplyst til os.
Ønsker du at bestille varer, som ikke er en del af vores faste sortiment, beder vi dig venligst kontakte os på telefon +45 7562 7293

Forsendelse og leveringsomkostninger 
Vi sender ”alle” varer med Bring, der tilbyder pålidelig pakkedistribution af høj kvalitet. 
Vi sender ordre over 500 kr fragtfrit via Bring (Pakkeshop). Skulle du ikke nå op på 500 kr koster det 62,50 kr i leveringsomkostning - Vi leverer ikke varer til udlandet. Herunder medregnes også Grøndland og Færøerne.

Hvis du ikke afhenter din pakke i pakkeshoppen og den sendes retur 
Hvis du ikke afhenter din pakke i pakkeshoppen og den sendes retur, refunderer vi varens pris, men ikke leveringsomkostningerne.
Hvis du ønsker vi skal gensende din pakke koster det 62,50 kr i leveringsomkostning.
Du kan klikke på dette link hvis du ønsker at købe en gendendelse af din pakke:
Gendsend pakke

Betaling 
Du kan betale til Glattejern.dk  ved brug af kreditkort via Paypal.
Du har også mulighed for at lave en bankoverførsel og laver du den inden kl 12. kan vi se din overførsel allerede samme dag, og derved hurtigt ekspedere din ordre.
Vores konto er i Middelfart Sparekasse: reg nr 1685 konto nr 3225452589
Du kan også overfører penge via Mobilepay

Personlige oplysninger 
For at kunne sende varer til dig og yde dig den optimale service, registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer, fax, email og dit personligt valgte password. Oplysningerne behandles fortroligt på krypteret server og videregives ikke til tredjemand. Det er således alene glattejern.dk, der har adgang til oplysningerne. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Du kan på "min side" selv få adgang til dine data og på den måde følge din ordre, se tidligere ordrer, printe kopi af tidligere ordrebekræftelser, lave en ønskeseddel med mere.

FORTRYDELSESRET 
DU HAR ALTID 14 DAGES FORTRYDELSESRET NÅR DU HANDLER PÅ GLATTEJERN.DK. FORTRYDELSESRETTEN LØBER FRA DEN DAG HVOR DU HAR MODTAGET DIN VARE. FORTRYDELSESRETTEN KAN KUN UDNYTTES HVIS VAREN TILBAGELEVERES I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER ALTSÅ, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE SOM HELT ÅBENBART FORRINGER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT. NÅR FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES SKAL DU SELV BETALE FORSENDELSESOMKOSTNINGERNE VED AT SENDE VAREN RETUR. BEMÆRK AT VI IKKE MODTAGER PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.  

DU KAN OGSÅ FORTRYDE VED AT NÆGTE AT MODTAGE VAREN FRA FRAGTFIRMAET ELLER AFLEVERE VAREN PERSONLIGT PÅ VORES ADRESSE MOD FORUDGÅENDE AFTALE. 

BEMÆRK AT IBRUGTAGNING AF PRODUKTERNE  MEDFØRER EN FORMINDSKELSE AF VARENS SALGSVÆRDI DA BATTERIPAKKE OG ANDRE SLIDDELE HAR BEGRÆNSET LEVETID. DETTE BETYDER AT DU IKKE KAN BENYTTE FORTRYDELSESRETTEN HVIS DU TAGER VAREN I BRUG. 

DET ER ALTID EN GOD IDÉ AT GEMME DEN ORIGINALE EMBALLAGE, INDTIL DU HAR FUNDET UD AF, OM DU VIL BEHOLDE DET KØBTE ELLER EJ. EMBALLAGEN KAN NEMLIG I NOGLE TILFÆLDE BETYDE AT VARENS SALGSVÆRDI FORRINGES OG DERMED KAN FORTRYDELSESRETTEN IKKE UDNYTTES. VED KØB AF PRODUKTER HVOR DER ER SPECIFIKATIONER, VEJLEDNINGER, ADVARSLER ELLER ANDRE VÆSENTLIGE INFORMATIONER PÅ EMBALLAGEN ER DEN INTAKTE ORIGINALE EMBALLAGE ALTID EN VÆSENTLIG DEL AF VARENS VÆRDI. EMBALLAGEN SKAL DERFOR ALTID SENDES MED RETUR FOR AT BETINGELSERNE FOR AT UDØVE FORTRYDELSESRETTEN ER OPFYLDT. VI BEDER DIG SØRGE FOR, AT VAREN ER FORSVARLIGT EMBALLERET, SÅLEDES AT DER IKKE SKER FRAGTSKADER I FORBINDELSE MED RETURNERINGEN. 
VURDERER VI, AT BETINGELSERNE IKKE ER OPFYLDT FOR AT UDNYTTE FORTRYDELSESRETTEN, KONTAKTER VI DIG PR. EMAIL MED EN NÆRMERE BEGRUNDELSE HERFOR.

Reklamationsret 
Når du handler på glattejern.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, skadeforvoldende adfærd, anvendelse af ukorrekt spænding, strømart, sammenstød og ulykker, hærværk eller lignende.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse.
Når vi har modtaget din vare retur, kontakter vi dig for aftale af det videre forløb. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav samt pakker uden medfølgende fejlbeskrivelse.

 
Såfremt det viser sig, at varen ikke lider af fejl eller mangler der er omfattet af reklamationsretten, skal du betale Glattejern.dk et standard ekspeditionsgebyr på kr. 150 plus 300 kr. pr. påbegyndt værkstedstime, der er medgået i forbindelse med fejlundersøgelsen. Du skal ligeledes betale for returfragten. Glattejern.dk er berettiget til at kræve betaling af ekspeditionsgebyret, værkstedstimerne og returfragten inden varen returneres til dig.