Lisap Keraplant Nature Anti Hair Loss Shampoo 1000 ml
search
  • Lisap Keraplant Nature Anti Hair Loss Shampoo 1000 ml

Lisap Keraplant Nature Anti Hair Loss Shampoo 1000 ml

319,00 kr.
Inkl. moms
Lisap Keraplant Nature Anti-Hair-Loss er Shampooen til den som ønsker at bevare sit hår. Den hjælper med at stoppe hårtab. Og har også en stor effekt på for stor talg produktion. 

Den har også en Anti skæl effekt.

Keraplant Anti Hairloss Shampoo er den perfekte Anti hårtabs shampoo.


Antal
Varen er på lager...

Shampooen indeholder:
GINSENG EXTRACT
Shampooen har vigtige opfriskende og  regenererende egenskaber. Det bekæmper frie radikaler, som forårsager svækkelse af papillen, og det reducerer stress.

ESSENTIAL OLIE AF LAVANDEL
Shampooen er fremstillet af Lavandula Angustifolia, en plante fra Labiatae familien. Det udfører en rebalanceringshandling på centralnervesystemet. Essentiel lavendelolie kan bruges på alle hårtyper, da den fremmer vækst, fugt og forhindrer spaltede ender. Udover at lindre rødmen og kløe i hovedbunden gør den håret skinnende og har en anti-skæl effekt. Det er især egnet til tilfælde af olieagtig skæl, kan bekæmpe hovedbundsirritationer og genbalancere overskydende talg. Det er nyttigt mod bakterier og svampe og kan således hjælpe med at holde hovedbunden ren og desinficeret. 

ESSENTIAL OLIE AF ROSEMARIN
Olien kommer Rosmarinus Officinalis, en plante fra Labiatae-familien, er især værdsat for dets stimulerende og rensende egenskaber. Olien har også astringerende egenskaber på huden med en beroligende, antiseptisk og rensende virkning. Det stimulerer blodcirkulationen, fremmer iltning af væv og hårgenvækst.

ESSENTIAL OLIE AF GERANIUM
Opnået fra Pelargonium graveolens, en plante fra Geraniaceae-familien, som giveren rebalancing af hovedbunden.

ESSENTIAL OLIE AF THYME
Opnået fra Thymus vulgaris, en plante fra familien Lamiaceae. Det er kendt for sine mange egenskaber, og bruges som et antibiotikum og er antiinflammatorisk.

UDTRÆK AF ARCTIUM MAJUS
Det er en plante fra familien Asteraceae, kendt som hudkonditionering. Dens blodrensende virkning fremmer elimineringen af ​​toksiner.

- Den indeholder et trichogent kompleks, der består af et udvalg af plante- og bioteknologiske komponenter. 
- Det har en stimulerende virkning på håraktivitet, hvilket reducerer hårtab og fremmer hurtig genvækst. 

- Den renser hovedbunden og forstærker håret. 

- Den regulerer produktionen af ​​talg, som ofte er årsagen til alopeci. 

- Den sænker overdreven hårtab. 

- Det stimulerer hårsækkens celler, der er afgørende for hårvækst, fornyelse og regenerering, det stimulerer også cellemetabolisme og øger oxygeneringen i hovedbunden. 

- Den forbedrer hårets æstetiske kvaliteter og hovedbundens kvaliteter, som efterlades meget sundere. 

- Den regulerer udskillelsen af ​​talg og reducerer skæl og kløe. 

- Den har også andre egenskaber: da den forstærker et beskadiget hår, og har en let plejende og blødgørende virkning på håret. Ud over det  har shampooen en fotobeskyttende effekt mod skader forårsaget af UV-B stråler, det stimulerer iltoptaget i hovedbunden.
Keraplant-anti-hair-loss-1000ml
3 Varer